Vad är Dokiv?

Dokiv är en molnbaserad lösning som erbjuder tre färdiga paket som du sedan kan skala upp och ner helt utifrån ditt företags behov. Det innebär att du enkelt kan lägga till funktioner likaväl som du kan ta bort funktioner som inte kommer till användning. Dokiv är väldigt flexibelt och du betalar endast för det du använder.

Dokiv kan användas i din mobil, surfplatta eller dator. Det finns alltså inga begränsningar vad gäller åtkomst av information utanför kontoret. Dokiv fungerar vart som helst när som helst i hela världen.

 

Hur fungerar Dokiv

Dokiv fungerar som företagets plattform för kommunikation och information. De tre paketen har olika inriktning – Dokument och filhantering, intranät/portaler och formulär. Dokiv kan täcka hela verksamhetens hantering av data samtidigt som man kan kombinera det med ett intranät för kommunikation. Dokiv fungerar som en samlingsplats för företagets behov av filhantering, kommunikation osv och samlar den på ett ställe för att skapa ordning och enkelhet. Med Dokiv kan du effektivisera ditt arbetssätt och spara tid och pengar. Det bästa med Dokiv är att det är enkelt så i princip vem som helst kan använda det. Detta avancerade system är anpassat för alla företag med eller utan IT kunskaper. Du kan läsa mer om våra tre lösningar nedan:

Dokiv – Formulär

Dokiv – Dokument & filer

Dokiv – Intranät/portaler

 

Behörigheter

I Dokiv kan allt styras på rättigheter helt utan hierarkisk struktur. Man kan antingen skapa portaler eller behörighetsgrupper. De skiljer sig från varandra då behörighetsgrupper kan styras på hög och låg men för att styra informationen på en mer avancerad nivå kan man skapa portaler för de olika grupperna. Det finns ingen begränsning på hur många portaler som kan skapas.

 

Tilläggsfunktioner

Det unika med Dokiv är att vi ersätter flera enskilda system och bildar ett enkelt system för kommunikation, samarbete och dokumentation. För att skapa din skräddarsydda lösning erbjuder vi flera tilläggsfunktioner så som workflow, integrationsmotor, orderflöde, Foto-app, påminnelsetjänst,  lösenordshållare, kundunika flöden, produkthantering och CRM. Du kan välja att ha alla funktionerna eller några funktioner, helt efter behov och användningsområde. Du kan ändra, ta bort eller lägga till funktioner precis hur du vill, så att du inte behöver känna dig låst till användningsområdet.

 

Nytt arbetssätt

Idag är det vanligt att företag använder sig av många billiga men röriga lösningar eller dyra, oflexibla komplexa system. Dokiv tar plats mellan dessa två tankesätt och erbjuder ett enkelt system med verktyg för dokumentation, fildelning, kommunikation och samarbete till ett mycket förmånligt pris utan stora investeringar. Dokiv är smidigt, enkelt, kostnadseffektivt och passar de flesta företag.

 

Allt samlat i ett system

Dokiv ersätter flera enskilda system och erbjuder dokumenthanteringssystem, projekthanteringssystem, intranät, fillagring, fildelning, formulär, intern kommunikation såsom chatt, PM, mötes- och veckorapporter, krav/certifiering samt användarportaler.

 

Enkelt, säkert och spårbart

Dokiv kombinerar enkelheten från sociala medier med ett företags höga krav på kryptering och spårbarhet. Det är enkelt att lagra och dela alla typer av filer, bilder eller videos, både internt och externt. Genom att använda Dokiv skapas trygghet för alla inblandade då Dokiv lagrar alla aktiviteter med tid och datum, vilket medför att systemet enkelt kan påvisa vem som gjort vad och vid vilken tidpunkt. Inloggning, mailadress och IP-adress loggas. Av säkerhetsskäl lagrar Dokiv även en audit-log.

 

Effektiv kontroll

Dokiv är lösningen på problem som t.ex. mail som kommer bort för att bifogade filer är för stora eller hamnar i din skräppost. Dokument som hamnat fel och sedan är svåra att hitta genom sökmotorer. Nu kan du även strunta i alla pappersformulär som ändå kommer bort, inte summeras p.g.a. tidsbrist eller matas in felaktigt.

Dokiv sparar tid och skapar ordning för dig och ditt företag. Det är enkelt, säkert och strukturerat. Med Dokiv uppnås total kontroll och framförallt är systemet lättillgängligt då det kan användas i mobilen, på surfplattan eller i datorn. På det stora hela skapar Dokiv transparens, trygghet och massor av tid kan sparas. Dokiv kräver inga investeringar av hård- eller mjukvara utan betalas genom ett abonnemang som när som helst kan sägas upp utan bindningstid. Dokiv erbjuder även snabb och enkel support för att du så snabbt som möjligt skall kunna återgå till ditt arbete men på ett effektivare sätt. Läs mer HÄR.

 

Bakgrund

Bakgrunden till att Dokiv skapades var att man var trött på alla röriga verktyg som används hos företag för kommunikation, dokumentation och samarbete. Idén bakom Dokiv var att samla de huvudsakliga verktygen i ett och samma system och på så sätt få ordning och struktur i arbetet. Grundtanken var med andra ord en enklare dokumentationshantering. Idag är Dokiv ett väl genomarbetat portalsystem för effektiva arbetsflöden. Vi på Dokiv kan stolt presentera ett enkelt säkert och strukturerat system där vi utgår ifrån ditt företags behov.