Tilläggsfunktioner i Dokiv

Dokiv är ett intelligent system som anpassar sig efter dig och ditt företags behov, därför erbjuder vi flera tilläggstjänster utöver alla våra standardfunktioner för att du ska få ut så mycket som möjligt av systemet. För mer information, priser och beställning, kontakta Dokiv

 

Valbara funktioner

shopping-cart-with-product-inside

Orderflöde

Dokivs orderflöde kan enkelt sköta internbeställning och orderläggning för säljare externt mot partners. Användare kan enkelt skapa en order ute på fält som kan signeras direkt i mobilen. Administratören lägger in de produkter som respektive orderhantering skall innehålla.

photo-camera

Foto App

Dokivs Foto & Film app synkar automatiskt alla bilder och filer till systemet i realtid. Appen kan användas för dokumentation när du befinner dig ute på fält. Tänk dig att du är ute på ett projekt och behöver kunna visa vad som gjorts, fota eller filma och det stämplas med tid och datum helt automatiskt. Genom att använda appen kan du enkelt i efterhand påvisa vad som gjorts och när.

break-time

Kalender och påminnelsetjänst

Dokivs påminnelsetjänst ser till så att du inte missar några viktiga händelser så som möten, deadlines eller andra viktiga saker som ska göras. Du kan enkelt skapa en påminnelse där du kan lägga till bevakare som du vill ska ta del av informationen. Påminnelsen kan kopplas till en checklista, som säkerställer att inget missas.  Ett mejl skickas med påminnelsen vid bestämt datum och tidpunkt.

customer-relationship-management

CRM

Dokivs kundhantering har ett traditionellt kundregister som erbjuder möjligheten att följa kundens status från första kontakt till befintlig kund. Få full koll på vad som förväntas genomföras på respektive kund, enkelt och överskådligt. Du kan kommentera på kundkort, ladda upp filer på kundkort samt att du har en vy som går att släpa på kundstatus.

hand-holding-up-a-key

Lösenordshållare – keypass

Dokivs lösenordshållare fungerar som företagets nyckelring. Ändra lösenord och uppdatera eventuella lösenord i realtid. Alla med rättigheter har tillgång till lösenorden vart som helst, när som helst, bara du har en enhet med internetuppkoppling. Vår lösenordshållare är tillgänglig med högsta säkerhet, allt är krypterat.

price-tag

Produkthantering

Med Dokivs produkthantering kan du enkelt skapa produktlistor och prislistor som sparas i systemet. Du kan även skapa och editera kategorier för listorna. Vår produkthantering är såpass avancerad att du kan se moms och bild.

Unikt anpassade funktioner

screwdriver-and-wrench-crossed

Kundunika lösningar

Vi erbjuder möjligheten att specialanpassa funktioner samt utseende efter era önskemål. Vi förstår att varje företag är unikt och därför hjälper vi dig att skräddarsy systemet efter ditt företags behov.

mobile-app-developing

Bygga appar

Vi erbjuder möjligheten att specialanpassa appar. Helt utifrån dina önskemål och behov kan vi ta fram en unik app. Kontakta oss och se vad vi kan göra för dig och ditt företag.

graph-line-screen

Workflow

Med Dokivs workflow skapar du enkelhet och minskar risken för att processer blir felaktigt gjorda. Vi tar tillsammans fram ett anpassat flöde för dig och ditt företag. Genom att digitalisera processer sparar du både tid och pengar. Kontakta oss för offert.

security

Integrationsmotor

Med Dokivs flexibla integrationsmotor kan du skippa all manuell inmatning och pappersarbeten där du riskerar att det kommer bort eller matas in felaktigt. Med automatisk daglig back-up behöver du inte oroa dig för att dokument kommer bort. Vi kan enkelt skicka och ta emot helt kundanpassade filer efter önskemål. Vi hanterar flera olika system så som CRM, affärssystem, produktdatabas, projekthantering m.m.