Säkerhet, mobilitet & tillgänglighet

Dokivs fördelar

Dokiv är ett webbaserat informationssystem för effektivare arbetsflöden. Systemet underlättar dokumentation, arkivering, kommunikation och samarbete för företag. Dokiv gör det enkelt att lagra och dela alla typer av filer internt och externt. Alla aktiviteter loggas med tid och datum och frekventa backupper sker med all data i systemet.

Med Dokiv sparar du tid och skapar ordning för dig och ditt företag. Det är enkelt, säkert och strukturerat. För att komma igång behövs inga investeringar av hård- eller mjukvara.

Tillgängligt i hela världen

Dokiv är ett system med fokus på mobilanvändning. Målet är att utveckla ett system som kan passa moderna organisationer där kontoret inte är förpassat till en plats. På så sätt kan du se och arbeta med företagets dokument oavsett var du befinner dig. Allt du behöver är en enhet som är uppkopplad. Den molnbaserade SaaS-plattformen ger en utmärkt tillgänglighet samtidigt som den är kostnadseffektiv.

En central lagring av företagets dokument ser till att informationen är tillgänglig för alla och inte låst till enstaka personer. Sitter du på ett möte och behöver få fram ett viktigt dokument, skriver du några få sökord så hittar systemet det, oavsett vem som har skapat det.

För människor i rörelse

Systemet är utvecklat som en webbaserad app och som en mobiltelefon app för att optimera upplevelsen för användaren. Systemet är byggt efter designmetoden mobile first, vilket innebär att du kan arbeta med det lika bra på en liten mobilskärm som på din surfplatta eller dator.

Säkerheten främst

Säkerheten av dina dokument är av högsta prioritet. Därför loggas alla händelser i systemet med uppgifter om inloggad användare och tidstämpel som anger datum och tidpunkt för åtgärden. Tanken bakom detta är att man ska kunna skapa total transparens gällande det som sker med företagets data. Servrarna som lagrar dokumenten övervakas dygnet runt och data kan snabbt återställas om en oförutsedd händelse sker då automatiska backupper sker frekvent.

Tilldelningen av behörigheter och portalgrupper säkerställer att alla parter har tillgång till exakt de dokument de behöver, varken mer eller mindre. Då all information alltid hämtas i realtid kan alla användare vara säkra på att den information de hämtar alltid är aktuell.