Säker lagring och arkivering av filer

Dokiv är ett unikt och kraftfullt verktyg för fil- och informationshantering där du endast betalar för det lagringsutrymme du använder. Systemet förenklar samarbete och ger dig säker distribution av alla typer av information och filer – även stora filer upp till 2 GB. All information är centralt lagrad och är aldrig låst till en specifik person. Genom att tilldela användare rättigheter bestämmer du vem som får tillgång till vilka filer. Tack vare online-lagring får användare tillgång till informationen i realtid. Genom att använda Dokiv skapar du trygghet och transparens för alla inblandade eftersom Dokiv loggar alla aktiviteter med tid och datum. Dokiv kan enkelt påvisa vem som gjort vad och vid vilken tidpunkt, genom att spara e-post och IP-adresser. Av säkerhetsskäl för Dokiv också en audit-log.

Dokiv Verifierad E-signatur

Dokument- och filhantering

Genom att arbeta med ett centralt nav för alla filer och digital information kan du och ditt företag spara mycket tid. Arbeta smartare med snabbare kommunikationsflöden! Med Dokiv kan registrerade användare enkelt komma åt företagets viktiga filer – vart som helst, när som helst. Dokiv hanterar information på ett unikt anpassat sätt efter ditt företags behov. Alla aktiviteter loggas och stämplas med tid och datum. Det gör att du enkelt kan påvisa vem som gjort vad och vid vilken tidpunkt.

Textfiler, bildfiler eller filmer på upp till 2 GB kan lagras i systemet och kan enkelt distribueras ut i realtid, helt utan begränsning. Med Dokivs sökfunktion hittar du vilket dokument som helst med hjälp av filter eller bara några få sökord.

Mer effektivt samarbete

För ett mer effektivt samarbete med dokument och filer skickar Dokiv automatiskt mejl till alla användare som bevakar dokumentet, när en uppdatering eller ändring har gjorts.

Med Dokivs versionshantering kan du vara säker på att du alltid har den senaste informationen tillgänglig. Efter du laddat upp en fil håller systemet koll på vilken som är den senaste versionen om ändringar görs i den. Du behöver inte längre leta bland förvirrande filkopior eller oroa dig för ändringar. Dokiv visar alltid den senaste versionen och kan enkelt påvisa när filen laddades upp, vem som ändrat filen eller laddat ner den.

Masterfil är en mer avancerad hantering där användaren måste checka in och ut filen. Med det menas att filen är låst till användaren som laddat ner filen tills det att användaren laddat upp den på nytt.

Dela och åtkomst i grupper

Dela åtkomst i grupper

Med Dokiv skapar du enkelt olika album för alla typer av filer. Samla olika album för pressbilder, interna bilder eller filmer i en portal för att få en samlad översikt över ditt bildmaterial. Varför inte skapa en portal som alla återförsäljare är kopplade till? Då kan de själva logga in och ladda ned de bilder eller material som de behöver.

Idag används en mängd olika mindre system såsom ftp-lösningar eller riktigt stora webbaserade systemlösningar. I Dokiv får ni allt på en gång då vi kombinerar enkelheten i delningen i det lilla systemet med kapaciteten och organisations-möjligheterna i det stora.

Urval av funktioner:

Foto App

Dokivs app för Foto & Film synkar automatiskt alla bilder och filer till systemet i realtid. Appen kan användas för dokumentation när du befinner dig ute på fält. Tänk dig att du är ute på ett projekt och behöver kunna visa vad som gjorts; Fota eller filma och och få automatiskt bildinnehållet stämplat med tid och datum. Genom att använda appen kan du enkelt i efterhand påvisa vad som gjorts och när.

Versionshantering

Med Dokivs versionshantering kan du vara säker på att du alltid har den senaste informationen tillgänglig. Efter du laddat upp en fil håller systemet koll på vilken som är den senaste versionen om ändringar görs i den. Du behöver inte längre leta bland förvirrande filkopior eller oroa dig för ändringar. Dokiv visar alltid den senaste versionen och kan enkelt påvisa när filen laddades upp, vem som ändrat filen eller laddat ner den.

Lagring i molnet

Dokiv erbjuder smidig och säker lagring i molnet för alla typer av dokument. All information är centralt lagrad och är aldrig låst till en specifik person. Allt blir tillgängligt i realtid för alla användare i systemet med rätt behörighet. Textfiler, bildfiler eller filmer på upp till 2 GB kan lagras i systemet och kan sedan enkelt distribueras ut i realtid, helt utan begränsningar.

Alla enheter

Dokiv kan nås från alla typer av enheter och användandet kan anpassas efter situation. Systemet är byggt efter designmetoden mobile first, vilket innebär att du kan arbeta med det lika bra på en liten mobilskärm som på din surfplatta eller dator. Dokiv fungerar i alla enheter, när som helst, var du än befinner dig.

Allt samlat

Med Dokiv skapar du enkelt olika album för alla typer av filer. Samla olika album för pressbilder, interna bilder eller filmer i en portal för att få en samlad översikt över ditt bildmaterial.  Varför inte skapa en portal som alla återförsäljare är kopplade till? Då kan de själva logga in och ladda ned de bilder eller material som de behöver.

Mediabank

Dokiv är lösningen på problem som att e-postmeddelanden kommer bort för att bifogade filer är för stora eller att automatiska system lägger dem i din skräppost. Dokument som hamnat fel är svåra att hitta genom sökmotorer. Skickar du filer med Dokiv istället för e-post har du alltid kontroll. Samla allt på ett ställe och skapa ordning för dig och ditt företag. Det är enkelt, säkert och strukturerat.