Säker lagring av filer med arkivering

Dokiv är ett unikt och kraftfullt verktyg för fil & informationshantering som förenklar samarbete och säker distribution av alla typer av information och filer, även stora filer upp till 2 GB. All information är centralt lagrad och är aldrig låst till en specifik person. Allt blir tillgängligt för alla med rättigheter till dokumenten i realtid. Du betalar endast för det lagringsutrymme du använder. Genom att använda Dokiv skapar du trygghet och transparens för alla inblandade då Dokiv loggar alla aktiviteter med tid och datum. Dokiv kan enkelt påvisa vem som gjort vad och vid vilken tidpunkt, genom att spara e-mail och IP-adresser. Av säkerhetsskäl för Dokiv en audit-log.

Dokiv Verifierad E-signatur

Dokument- & Filhantering

Genom att arbeta med ett centralt nav för alla digitala filer kan du och ditt företag göra stora tidsbesparingar samt att ni kan arbeta smartare och snabbare med kommunikationen. Med Dokiv kan medlemmar komma åt viktiga filer – vart som helst, när som helst. Dokiv hanterar unikt anpassad information efter ditt företags behov där alla aktiviteter loggas och stämplas med tid och datum. Det gör att du enkelt kan påvisa vem som gjort vad och vid vilken tidpunkt.

Textfiler, bildfiler eller filmer på upp till 2 GB kan lagras i systemet och kan enkelt distribueras ut i realtid, helt utan begränsning. Med Dokivs avancerade sökfunktion hittas vilket dokument som helst med bara några få sökord eller filter.

Effektivare samarbete

För ett effektivare samarbete med dokument och filer skickar Dokiv automatiskt mejl när en uppdatering eller ändring har gjorts, till alla användare som bevakar dokumentet.

Med Dokivs versionshantering kan du vara säker på att du alltid har den senaste informationen tillgänglig. Du laddar upp filen sedan håller systemet koll på vilken som är den senaste versionen. Du behöver inte längre leta eller oroa dig för ändringar. Dokiv visar alltid den senaste versionen och kan enkelt påvisa när filen laddades upp, vem som laddat ner eller ändrat filen.

Masterfil är en mer avancerad hantering där användaren måste checka in och ut filen. Med det menas att filen är låst till användaren som laddat ner filen tills det att användaren laddat upp den på nytt.

Dela och åtkomst i grupper

Dela och åtkomst i grupper

Med Dokiv skapar du enkelt olika album för alla typer av filer. Att skapa en portal med olika album för pressbilder, interna bilder eller filmer är ett bra sätt att få en samlad översikt av allt bildmaterial. Varför inte skapa en portal som alla återförsäljare är kopplade till? Då kan de själva logga in och ladda ned de bilder eller material som de behöver.

Idag används en mängd olika mindre system såsom ftp-lösningar eller riktigt stora webbaserade systemlösningar. I Dokiv får ni allt på en gång.

Urval av funktioner:

Foto App

Dokivs Foto & Film app synkar automatiskt alla bilder och filer till systemet i realtid. Appen kan användas för dokumentation när du befinner dig ute på fält. Tänk dig att du är ute på ett projekt och behöver kunna visa vad som gjorts, fota eller filma och det stämplas med tid och datum helt automatiskt. Genom att använda appen kan du enkelt i efterhand påvisa vad som gjorts och när.

Versionshantering

Med Dokivs versionshantering kan du vara säker på att du alltid har den senaste informationen tillgänglig. Du laddar upp filen sedan håller systemet koll på vilken som är den senaste versionen. Du behöver inte längre leta eller oroa dig för ändringar, Dokiv visar alltid den senaste versionen och kan enkelt påvisa när filen laddades upp, vem som laddat ner eller ändrat filen.

Lagring i molnet

Dokiv erbjuder smidig och säker lagring i molnet för alla typer av dokument. All information är centralt lagrad och är aldrig låst till en specifik person. Allt blir tillgängligt för alla med rättigheter till dokumenten i realtid. Textfiler, bildfiler eller filmer på upp till 2 GB kan lagras i systemet och kan enkelt distribueras ut i realtid, helt utan begränsningar.

Alla enheter

Med Dokiv skapar du enkelt olika album för alla typer av filer. Att skapa en portal med olika album för pressbilder, interna bilder eller filmer är ett bra sätt att få en samlad översikt av allt bildmaterial. Varför inte skapa en portal som alla återförsäljare är kopplade till? Då kan de själva logga in och ladda ned de bilder eller material som de behöver.

Allt samlat

Dokiv kan kommas åt från alla typer av enheter och anpassas efter situationen. Systemet är byggt efter designmetoden mobile first, vilket innebär att du kan arbeta med det lika bra på en liten mobilskärm som på din surfplatta eller dator. Dokiv fungerar i alla enheter, vart som helst, när som helst vart du än befinner dig.

Mediabank

Dokiv är lösningen på problem som t.ex. mejl som kommer bort för att bifogade filer är för stora eller hamnar i din skräppost. Dokument som hamnat fel och sedan är svåra att hitta genom sökmotorer. Skickar du filer med Dokiv istället för mejl har du alltid kontroll. Samla allt på ett ställe och skapa ordning för dig och ditt företag. Det är enkelt, säkert och strukturerat.