Mobilappar för Android & IOS

Skräddarsytt för just ditt företag

Vårt huvudsakliga mål med Dokiv är att förse företag med en komplett och säker samarbetsplattform som passar företag i alla branscher. Då varje företags behov för en effektiv kommunikation internt och externt kan se ut på olika sätt är vi alltid öppna för att anpassa systemet för att passa just era behov. Boka gärna en demo så tar vi gärna en förutsättningslös diskussion för hur vi kan skapa ordning och underlätta kommunikationen inom företaget.

Dokumentering med foto & film

I abonnemanget för en användare ingår Dokiv-photo. Det är en dokumentationsapp för IOS och Android-mobiler där du kan fota och filma direkt i appen. Där kan du se alla dina tilldelade projekt, skapa nya album och dela med dig av de bilder filmklipp du tar. Alla bilder och filmer verifieras med plats, datum och tid och synkroniseras direkt till ett projekt i Dokiv.

Appen är mycket användbar då t.ex. en arbetsprocess i fält ska dokumenteras. Alla foton samlas då till ett projekt, och det, tillsammans med detaljer kring plats och tidpunkt blir ett ovärderligt bevismaterial om diskussioner om arbetets kvalitet skulle uppstå. Du kan med en enkel sökning i systemet snabbt hitta just den dokumentation du behöver.

Appen fungerar även i off-lineläge (utan internet) och synkroniseras så snart du är online igen. Säkerheten av lagrad data är av högsta vikt för oss på Dokiv, därför ser vi till att det sker backupper av all data i systemet dagligen.

Skräddarsydd app

Entreprenörer i fraktbolag som redovisar sina uppdrag i en specialanpassad app som synkroniseras till visma.