Integritetspolicy (Privacy Policy)

Gäller fr.o.m. 2018-05-25

För oss är det självklart viktigt att du ska känna att din personliga integritet respekteras och att dina personuppgifter behandlas i enlighet med tillämplig personuppgiftslagstiftning. Inom EU/EES gäller dataskyddsförordningen (GDPR). Alla företag, organisationer och myndigheter måste följa de nya reglerna. Det främsta syftet med dataskyddsförordningen är att förbättra skyddet för dig när dina personuppgifter behandlas.

1.Personuppgiftsansvarig  

Dokiv AB (556803-1768)
Skaraborgsvägen 35C
Box 765
504 39 Borås

gdpr@dokiv.com

2.Hantering av personuppgifter, Master data

När du skapar din profil sparar vi följande “master data” om dig

  • Ditt namn
  • Din epost adress
  • Ditt lösenord

Du kan välja att lägga till fler information till din profil, som foto , adress, mobilnummer, telefonnummer, språk , tillhörande företag och plats. Denna information räknas också till master data.

Dokiv för en löpande audit-logg som kan begäras ut vid extrema fall. Audit-loggen sparar alla aktiviteter som användaren gör.

Gallring av personuppgifter sker enligt gallringsplan i både digital och pappersbunden informationshantering.

När personuppgifter lämnas ut för behandling för vår räkning görs det enligt särskilt avtal med sekretessåtagande, samt regleras m h a personuppgiftsbiträdesavtal.

3.Dina individuella rättigheter

Du har rätt att begära registerutdrag över vilka uppgifter vi på Dokiv behandlar om dig som person samt att uppgifter rättas/raderas såvida de inte utgör en nödvändig del av ett offert, projekt eller på annat sätt behövs för att Dokiv ska kunna uppfylla sina rättsliga förpliktelser.

Maila gdpr@dokiv.com

4.Ändringar i Personuppgiftspolicyn

Vi kommer att uppdatera vår personuppgiftspolicy när det behövs t.ex. för att återspegla kundfeedback och ändringar i Tjänsten. När en policy uppdateras ändras datumet för senaste uppdatering längst upp i policyn.

Om det sker större ändringar i policyn eller i hur vi behandlar dina personuppgifter, meddelas du via notis i Tjänsten, anslag på webbsiten eller via e-post innan ändringarna träder i kraft där det krävs enligt lag. Läs gärna denna policy regelbundet så håller du dig informerad om hur vi skyddar dina personuppgifter och din integritet.

5. Kontaktperson 

Om inget annat anges är Dokiv AB personuppgiftsansvariga för de personuppgifterna som samlas in av tjänsten och dess tillhörande tjänster.

Har du frågor kan du ställa det till

dpo@dokiv.com