Formulär för enklare beslut och bättre överblick

Dokiv ger dig som användare fria händer att bygga dina blanketter och formulär. Klipp och klistra digitalt tills du är nöjd i Dokivs användarvänliga system. De digitalt skapade blanketterna kan delas till personer utanför systemet genom en länk, genom att du lägger upp dem som webbformulär via ett WordPress plugin eller genom att bjuda in dem till inloggad miljö.

Med obligatoriska fält som val kan du vara säker på att du får fullständiga och rätt ifyllda blanketter. Använder du ett pappersformulär är det mycket lättare att missa att få med viktig information. När svaren trillar in får du, redan från första svaret, en full rapport på de inkomna svaren. Svaren visas procentuellt och på enskild nivå. Med helt automatisk summering av svaren kan du spara många timmars arbete jämfört med att sammanställa andra typer av formulärsvar. Svarsrapporten blir i sin tur ett underlag för viktiga beslut och ger dig en bättre överblick. Spara tid och låt Dokiv sköta sammanställningen.

Digitala formulär och blanketter
Hur skapar man digitala formulär i Dokiv

Skapa digitala formulär och blanketter

I Dokiv är det enkelt att skapa egna professionella formulär utan att behöva kunna någonting om datorprogrammering. Det finns flera valbara alternativ på hur en fråga ska visas. Det finns inga begränsningar på hur många frågor som får finnas med i formuläret. Du kan prova olika layouter i systemet och hitta den bästa designen för dina behov innan du publicerar formuläret för andra att fylla i.

Att skapa ett formulär i Dokiv är lika enkelt som att skapa ett word-dokument. Det blir snyggt och proffsigt och du kan enkelt testa dig fram innan du sparar. Vid aktiveringen av formuläret finns flera alternativ som anonyma svar, kopia till användaren, pdf kopia direkt till din mejl eller signering med digital signatur. Allt väljer du själv och alla formulär kan redigeras eller dupliceras i efterhand.

Insamling av data via mobilen utan internet

Dokiv Forms är verktyget som ersätter alla dina checklistor samt alla dina pappers- och pdf-blanketter med helt digitala formulär som byggs efter ändamål. Dokivs formulär är helt mobilanpassade och Dokiv Forms finns även som app för mobila enheter till både Android och iOS. Appen har offline-stöd så du kan fylla i ditt formulär i telefonen eller surfplattan och sedan syncas informationen över när du får tillgång till uppkoppling. Appen kan laddas med valfria formulär och checklistor som går att fylla i var som helst när som helst. I appen kan du även ladda upp bilder på upp till 10 MB styck direkt till ett formulär vilket kan vara bra för formulär som till exempel rör felanmälan eller incidentrapporter. Med digital signatur kan du enkelt signera avtal eller rapporter direkt på skärmen till en mobil enhet.

Styrkor

  • Offline-stöd
  • Ladda upp bilder upp till 10 MB
  • Du editerar och skapar enkelt formulären helt själv

 

Kort i mobil
E-Signering i mobil

Användningsområden

Dokiv Forms är ett mycket användbart verktyg som kan effektivisera arbetet för de allra flesta företag. Bygg enkelt dina egna e-blanketter och checklistor. De kan användas i olika syften för till exempel avvikelsehanteringar, returer och reklamationer, faktura- och orderunderlag, administration av ansökningar, intyg, överlåtelser, bekräftelser, anställningsavtal, medlemsavtal och alla andra tänkbara former av blanketter.

Formulären är ett snabbt och effektivt sätt för att få informationsunderlag till exempel inför beslut och är helt anpassade efter ditt företags behov.

Workflow – business automation

Spara tid och minska risken för att processer blir felaktigt utförda. Med Dokivs workflow kan du skapa helt automatiska flöden med olika bevakningspunkter. Vi hjälper till att implementera ett unikt anpassat flöde för din verksamhet. Genom att strömlinjeforma processerna och ha tvingande fält i formulären måste utföraren följa de olika stegen. Därigenom säkerställer du att all information samlas in på samma sätt.

Minimera manuell hantering genom att integrera

Alla svar som kommer in från formulär sparas och arkiveras I Dokiv. Svaren sparas sedan också som en fullständig summering som kan exporteras till Excel. Genom att löpande exportera alla svaren till vår egna integrationsmotor kan vi också enkelt exportera data vidare till andra system, till exempel för att skapa ett nytt kundkort vid registrering via formulär.
Dokiv stödjer XML, CSV, EDI mm. via SOAP eller filöverföring.