Formulär för enklare beslut och bättre överblick

Dokiv ger dig som användare fria händer att bygga dina blanketter och formulär, lika enkelt som att skapa en blankett i word. Klipp och klistra, digitalt tills du är nöjd. De digitalt skapade blanketterna kan delas ut till personer utanför systemet genom en länk eller i inloggad miljö. Med obligatoriska fält som val tvingar du in fullständiga och rätt ifyllda blanketter. När svaren trillar in får du, redan från första svaret en full rapport på de inkomna svaren. Svaren visas procentuellt och på enskild nivå. Med helt automatisk summering av svaren kan du spara många timmars arbete. Svarsrapporten blir i sin tur ett underlag för viktiga beslut och ger dig en bättre överblick. Spara tid och låt Dokiv sköta summeringen, helt automatiskt och korrekt.

Digitala formulär och blanketter
Hur skapar man digitala formulär i Dokiv

Skapa formulär

I Dokiv är det enkelt att skapa egna professionella formulär utan en enda kodrad. Det finns flera valbara alternativ på hur frågan skall visas. Det finns inga begränsningar på hur många frågor som får finnas med i formuläret.

Att skapa ett formulär i Dokiv är lika enkelt som att skapa ett word dokument. Det blir snyggt och proffsigt och du kan enkelt testa dig fram innan du sparar. Vid aktiveringen av formuläret finns flera alternativ så som e-signering, anonyma svar, kopia till användaren, pdf kopia direkt till din mejl osv. Allt väljer du själv och alla formulär kan redigeras eller dupliceras i efterhand.

Insamling av data via mobilen utan internet

Dokiv är verktyget som ersätter alla dina checklistor samt alla dina pappers och pdf-blanketter med helt digitala formulär som byggs efter ändamål. Dokiv´s formulär är helt mobilanpassat och har även en mobil app för iOS och Android med offline stöd. Appen kan laddas med valfria formulär och checklistor som går att fylla i vart som helst när som helst, utan internet. I appen kan du även lassa upp bilder på upp till 10MB styck direkt i ett formulär.

Styrkor

  • Offline stöd
  • Stödjer bilder upp till 10 MB
  • Du editerar och skapar formulären helt själv

 

Kort i mobil
E-Signering i mobil

Användningsområden

Dokiv är ett mycket användbart verktyg som passar alla företag. Bygg enkelt dina egna e –blanketter och checklistor som kan användas i olika syften för exempelvis Avvikelsehantering, returer och reklamation, faktura och orderunderlag administration av ansökningar, intyg, överlåtelser, bekräftelser, anställningsavtal, medlemsavtal, andra blanketter och mycket, mycket mer!

Formulären är ett snabbt och effektivt sätt för informationsunderlag t.ex. inför beslut och är helt anpassade efter ditt företagets behov av information.

Kolla in våra exempel

 

Workflow – business automation

Spara tid och minska risken för att processer blir felaktigt utförda. Med Dokivs workflow kan du skapa helt automatiska flöden med olika bevakningspunkter. Vi hjälper till att implementera ett unikt anpassad flöde för din verksamhet. Genom att strömlinjeforma processerna och tvinga utföraren att följa de olika stegen och valen så säkerställer du att alla gör likadant. Dokiv hjälper er att effektivisera och öka kundnyttan.

Minimera manuell hantering genom att integrera

Alla svar som kommer in sparas och arkiveras I Dokiv. Svaren sparas sedan som en fullständig summering som sedan kan exporteras till Excel.

Genom att löpande exportera alla svaren till vår egna integrations motor  så kan vi enkelt exportera data vidare till det system ni använder för att automatisk skapa kunder.

Dokiv stödjer XML, CSV, EDI mm. via SOAP eller filöverföring.