Dokiv – Filer

Dokiv är ett unikt och kraftfullt verktyg för informationshantering som förenklar samarbete och säker distribution av alla typer av information och filer, även stora filer upp till 2 GB. Den centrala molnbaserade lagringen av information gör att tillgängligheten aldrig begränsas till en enstaka person inom företaget, utan den kan alltid nås av alla som tilldelats tillgång till dokumentet. Då ett dokument granskas och bearbetas i flera olika steg håller Dokiv alltid den senaste versionen synlig för användaren. Med Dokivs tillhörande app är det möjligt att arbeta med utförande dokumentation. Du kan alltså filma, fota samt hantera digitala formulär i realtid.

* Från 67:-/mån per användare är en uträkning på startpaketet som kostar 795:-/mån.

banknote

Från 67:-/mån
per användare*

infinite-mathematical-symbol

Ingen bindningstid!

Urval av funktioner

photo-camera

Foto App

Dokivs Foto & Film app synkar automatiskt alla bilder och filer till systemet i realtid. Appen kan användas för dokumentation när du befinner dig ute på fält. Tänk dig att du är ute på ett projekt och behöver kunna visa vad som gjorts, fota eller filma och det stämplas med tid och datum helt automatiskt. Genom att använda appen kan du enkelt i efterhand påvisa vad som gjorts och när.

documents

Versionshantering

Med Dokivs versionshantering kan du vara säker på att du alltid har den senaste informationen tillgänglig. Du laddar upp filen sedan håller systemet koll på vilken som är den senaste versionen. Du behöver inte längre leta eller oroa dig för ändringar, Dokiv visar alltid den senaste versionen och kan enkelt påvisa när filen laddades upp, vem som laddat ner eller ändrat filen.

cloud

Lagring i molnet

Dokiv erbjuder smidig och säker lagring i molnet för alla typer av dokument. All information är centralt lagrad och är aldrig låst till en specifik person. Allt blir tillgängligt för alla med rättigheter till dokumenten i realtid. Textfiler, bildfiler eller filmer på upp till 2 GB kan lagras i systemet och kan enkelt distribueras ut i realtid, helt utan begränsningar.

image

Mediabank

Med Dokiv skapar du enkelt olika album för alla typer av filer. Att skapa en portal med olika album för pressbilder, interna bilder eller filmer är ett bra sätt att få en samlad översikt av allt bildmaterial. Varför inte skapa en portal som alla återförsäljare är kopplade till? Då kan de själva logga in och ladda ned de bilder eller material som de behöver.

multiple-devices

Alla enheter

Dokiv kan kommas åt från alla typer av enheter och anpassas efter situationen. Systemet är byggt efter designmetoden mobile first, vilket innebär att du kan arbeta med det lika bra på en liten mobilskärm som på din surfplatta eller dator. Dokiv fungerar i alla enheter, vart som helst, när som helst vart du än befinner dig.

folder

Allt samlat

Dokiv är lösningen på problem som t.ex. mejl som kommer bort för att bifogade filer är för stora eller hamnar i din skräppost. Dokument som hamnat fel och sedan är svåra att hitta genom sökmotorer. Skickar du filer med Dokiv istället för mejl har du alltid kontroll. Samla allt på ett ställe och skapa ordning för dig och ditt företag. Det är enkelt, säkert och strukturerat.