Dokiv AB – Pressrelease

DOKIV gör hela företagets kommunikation och dokumentation digital – ny applikation för snabba flöden.

Dokiv AB har lanserat en webbapplikation för små och medelstora företag. Dokiv hanterar digitala flöden genom att kombinera enkelheten från sociala medier med företagens höga krav på kryptering och spårbarhet. Dokivs grundläggande idé är att underlätta för dokumentation, arkivering, kommunikation och samarbete i högre grad både internt och externt på ett enkelt och säkert sätt. Det är ett unikt webbaserat informationssystem för snabba, effektiva digitala arbetsflöden som fungerar lika bra i mobilen eller surfplattan som på alla datorer.

Ett helt nytt och enklare sätt att arbeta och samarbeta på

Idag är det vanligt att företag antigen använder sig av flera billiga lösningar eller dyra, komplexa system. Dokiv ersätter flera enskilda system och erbjuder dokumenthanteringssystem, projekthanteringssystem, intranät, intrawebb, fillagring, fildelning (upp till 2Gb/fil), formulär, intern kommunikation såsom chatt, kommentarer, PM, mötes- och veckorapporter, krav/certifiering samt användarportaler. Dokiv är smidigt, enkelt, kostnadseffektivt och passar de flesta verksamheter. Alla filer är sökbara och kan kategoriseras och taggas efter egna önskemål.

Arbeta när som helst – var som helst!

Dokiv är molnbaserad och distribuerad över många olika datacenter över hela världen. Automatisk daglig back-up verkar för en mycket snabb och säker hantering. En av Dokivs viktigaste grundidéer är att öka möjligheten för samarbete internt och externt. Applikationen kan användas på alla mobiler, surfplattor, datorer eller laptops och fungerar på alla plattformar. All information, filer, foton och filmer finns tillgängligt för behöriga när som helst, var som helst. Dokiv sparar tid och ger strömlinjeformade arbetsflöden oavsett vilka processer ett företag använder. Ingen behöver längre leta efter borttappade filer, saknade rapporter, glömda offerter eller fråga efter den senaste versionen.

Prenumeration utan bindningstid

Dokiv är modulbaserat och innehåller en mängd olika funktioner/objekttyper och kan skräddarsys helt efter varje verksamhet. Dokiv hanteras genom ett abonnemang som när som helst kan sägas upp. I månadsavgiften 495 kr/mån (vid lanseringen t.o.m. 160831) ingår 5 användare, 100 gäst-användare, 3 objekttyper och 1 Gb lagringsutrymme. Ytterligare användare kostar 50 kr/ mån. Funktioner och framtida tillägg kan när som helst läggas till i abonnemanget eller tas bort av användaren.

Dokumentera med foto & film

I abonnemanget för en användare ingår även Dokiv-Photo, en dokumentations-app för IOS och Android-mobiler där det går att fota och filma direkt i appen. Användaren kan även se alla tilldelade projekt, skapa nya album och dela med sig av de bilder filmklipp som tas. Alla bilder och filmer verifieras med plats, datum och tid och synkroniseras direkt till ett projekt i Dokiv. Mycket användbart t.ex. då en arbetsprocess i fält som ska dokumenteras. Alla foton samlas då till ett projekt, och det, tillsammans med detaljer kring plats och tidpunkt blir ett ovärderligt dokumentation. Dokiv-Photo fungerar även i off-line (utan internet) och synkroniseras så man är online igen.

Några fördelar med Dokiv

• Allt är spårbart

• Allt är sökbart

• Styrt av behörigheter

• Automatisk daglig back-up

• Dela filer upp till 2 GB (med eller utan lösenord)

• Lagra alla typer av filer • Versionshantering på enskilda dokument

• Skapa formulär med e-signering

• Dokumentera foto och film med verifierad plats (GPS), tid och datum.

Egna kundunika lösningar, workshops och utbildningar

Dokiv AB är specialister på digitala processer och kan ta fram helt kundunika lösningar och kopplingar mellan Dokiv och andra system såsom ERP och CRM m.fl. Dokiv AB erbjuder även utbildningar och workshops för att hjälpa användare med att ta fram aktuella digitala processer.

Nästa sida – kunder, funktioner, länkar till bilder. För mer information eller beställning av demokonto, vänligen kontakta:

Angelica Thodis Koordinator
Tel. +46 10 16 97 010 angelica.thodis@dokiv.com

Kunder

Här presenterar vi några av de kunder som redan idag använder Dokiv i sitt arbete.

• AB Bredareds Brunnsborning

• Backa Västergård Förskola

• Fraktkedjan Väst

• Massoptimering AB

• Nordklippan Bygg & Riv AB

• Svenska Fukt

• Volvo Penta

Funktioner

Här presenterar vi några nyckelfunktioner:

Album – Lagra bilder/filer. Dela genom en länk där man väljer vilka filer/bilder som ska vara synliga eller inte.

Anteckningar – Används för att göra anteckningar eller att göra listor direkt i Dokiv. Användare Dokiv använder två olika typer av användare, gäst- eller standardanvändare.

Appar och tilläggsmoduler – Kalender med bokningsmöjligheter för möten eller appar för automatisk länkning av filer/bilder till andra system något som hela tiden utvecklas. Alla framtida tillägg kan beställas direkt i Dokiv.

Artikel och logg – Allt är sök- och spårbart. Alla händelser loggas.

Avancerad sökfunktion – Går att söka på tagg, rubrik, kategori eller beskrivning.

Behörighetsklasser – Kan användas för åtkomst av dokument.

Bevakare – Kan läggas till för varje publikation av en objekttyp. Bevakaren får en notis så fort något ändras i innehållet.

Delning via länk – För temporär och säker delning används en delningslänk. Kan datummärkas för giltighetstid.

Delning via portal – För återkommande kunder eller samarbetspartners kan en eller flera portaler skapas.

Dokiv-Photo App – för IOS och Android, kan förutom fota och filma även läsa tilldelade grupper och skapa nya album.

Formulär – Skapa snabbt formulär eller beställningslistor mm. Systemet skapar automatiskt en rapport på alla svar.

Inloggning – Av säkerhetsskäl kan en användare endast vara inloggad på en enhet i taget.

Keypass – Skapa lösenord och pinkoder för tillgång till informationen.

Kort med versionshantering – Ladda upp filer, varje gång samma fil laddas upp skapas en ny version. Endast den senaste versionen visas.

Lägga till information – Görs genom olika objekttyper som är anpassade efter vilken typ av information som skall lagras.

Masterfil – Låter en användare checka ut en fil och sedan checka in den igen. Förhindrar att samma fil hanteras av flera.

Notes – Skapa att-göra-listor och anteckningar

Projekt – Skapas i syfte att hålla samman olika objekt till ett gemensamt projekt.

Påminnelse – Skapa påminnelser som skickas via mejl vid bestämda datum.

Responsivt – Dokiv fungerar lika bra i webbläsaren på datorn som på mobil eller läsplatta. Vyn anpassas efter skärmen.

Status – Används för att filtrera bland alla kategorier eller skapa en bevakare via mejl som påminnelse.

Systemsäkerhet – Dokiv är en SAAS lösning med högsta säkerhetsgrad enligt dagens krav.

Utkast, publicering och arkiv – En objekttyp måste publiceras för att bli synligt för andra. Av säkerhetsskäl går det endast att arkivera information. Information kan aldrig kastas.

Versionshantering – Ladda upp filer, varje gång samma fil laddas upp skapas en ny version. Endast den senaste versionen visas.