Digitala publikationer med versionshantering

För snyggare delning av PDF-filer har Dokiv en enklare PDF visare i html som visar dokumenten sida per sida. Du bläddra enkelt fram och tillbaka mellan sidorna. Ett snyggare, enklare och mycket mer uppskattat sätt att ta del av dokument. Även här tar Dokiv hand om versionshanteringen. Den senast uppladdade filen är den som blir synlig. Klicka på bilderna nedan för att se några exempel.

Volvo Penta

Produktkatalog Volvo Penta

Vi hanterar många olika produktkataloger och kampanjblad med länkar för Volvo Penta. De använder våra PDF katalog för att visuellt skapa en bättre upplevelser för kunderna

Bredareds Brunnsborrning

Presentationsbroschyr för Bredaredsbrunn & Sonic Geo Drill

Du kan enkelt skicka med en länk till en presentation av ert företag eller länka den på hemsidan. Ert företag presenteras snyggt och stilrent med vårt PDF bläddrare. Man kan enkelt se statistik och uppdatera katalogen på ett ställe.

Kids Concept

Produktkatalog Kids concept

Att hantera era produkt kataloger i Dokiv underlättar distributionen och vid uppdatering. Ni kan enkelt uppdatera detta på ett ställe och sedan distribueras detta automatiskt över hela nätverket. Länk på hemsidan, länk i eposten osv.