Digitala publikationer med smart versionshantering

För snyggare delning av PDF-filer har Dokiv en enklare PDF-läsare i html som visar dokumenten sida för sida. Du bläddrar enkelt fram och tillbaka mellan sidorna som med en fysisk katalog. Ett snyggare, enklare och mycket uppskattat sätt att ta del av dokument. Även här tar Dokiv hand om versionshanteringen. Den senast uppladdade filen är den som blir synlig överallt där du valt att länka in PDF-dokumentet. Klicka på bilderna nedan för att se några exempel.

Volvo Penta

Produktkatalog för Volvo Penta

Vi hanterar många olika produktkataloger och kampanjblad med länkar för Volvo Penta. De använder vår katalog-layout for PDF för att visuellt skapa en bättre upplevelse för kunderna.

Bredareds Brunnsborrning

Presentationsbroschyr för
Bredareds Brunnsborrning & Sonic Geo Drill

Med vårt system kan du kan enkelt skicka en länk till en presentation av ditt företag eller länka till den på hemsidan. Ditt företag presenteras snyggt och stilrent med vårt PDF-läsare. Du kan enkelt se statistik och uppdatera katalogen på ett och samma ställe.

Kids Concept

Produktkatalog för Kid’s Concept

Hantera era produktkataloger i Dokiv för att  underlätta distribution och uppdatering av dokumentet. Du kan enkelt uppdatera på ett enda ställe och sedan distribueras detta automatiskt över hela nätverket. Den nya, uppdaterade versionen visas överallt där du valt att länka in dokumentet, till exempel som länk på hemsidan, länk i e-postsignatur med mera.