Start-3

Passar alla företag och organisationer

Dokiv är en unik portallösning som skapar engagemang och delaktighet hos alla involverade. Systemet kan användas av företag och organisationer i alla storlekar världen över, där smarta och kostnadseffektiva lösningar efterfrågas. Dokiv är enkelt att skala upp och ner och du betalar endast för det du använder.

 

Nedan finner du några av våra kunder och lite information om hur Dokiv används.

 

logo1        Massoptimering Sverige

Massoptimering är ett företag som driver olika marknadsanläggningar för dumpning av massor bl.a. grus, asfalt, sten, miljöfarligt avfall m.m.

Eftersom Massoptimering är verksamma i hela Sverige har dem behovet av att effektivisera och centralisera kommunikationen.

Utifrån massoptimerings efterfrågan har vi anpassat systemet så att det ska kunna effektivisera arbetet så bra som möjligt.

Med en skräddarsydd app sköts all dokumentation, enkäter och formulär. Allt stämplas med tid och datum och är tillgängligt världen över. Systemet fungerar lika bra i mobilen som i surfplattan och i datorn vilket passar massoptimering utmärkt som ständigt är i rörelse.

För att underlätta kommunikationen och samarbetet har man en en dokumentationsportal där nyheter och viktig information uppdateras. I portalen lagras all dokumentation vilket gör att allt blir samlat på ett och samma ställe. Med lagring i molnet blir alla dokument tillgängliga alltid och överallt.

 

volvopenta       Volvo Penta

Volvo Penta är ett stort företag som är verksamma i hela världen. Dem är specialister på motorer till bl.a. lastbilar och båtar. Företaget är ett av företagen som ingår i volvo group.

Med ett behov av att effektivisera lagringen och distributionen av information har vi tillsammans tagit fram specialanpassade funktioner.

För att effektivisera kommunikationen med återförsäljare har Volvo Penta en återförsäljarportal där all information uppdateras.

Volvo Penta använder sig även av vår enkät och formulärtjänst som har flera användningsområden.

 

bb       Bredareds Brunnsborrning

Bredareds Brunnsborrning har funnits i många år och är ett familjeägt företag som arbetar med energiborrning,  bergvärmesinstallationer, vattenpumpinstallationer, stenspräckning och djupjordvärme. Tidigare har inte underentreprenörer varit delaktiga och bredareds brunnsborrning har kännt behovet av att skapa enkelhet i förmedlingar och att engagera medarbetare och UE.

Dem har en dokumentationsportal för att samla all dokumentation från fältet där allt är stämplat med tid och datum. Allt är i realtid. Till portalen har dem grupper av användare för exempelvis UE och medarbetare för att dem ska kunna vara mer delaktiga och ta del av information snabbare och enklare. Dem använder sig av dokivs foto app för filmning och dokumentation i realtid. Dem använder sig även av dokiv ute på fält för exempelvis enkäter och arbetsordrar. Dokiv är nu utgångspunkten för all dokumentering och kommunikation då allt finns sparat och är fullt sökbart.

 

Anpassat efter ditt företag

Vi erbjuder möjligheten att specialanpassa funktioner samt utseende efter era önskemål. Vi förstår att varje företag är unikt och därför hjälper vi dig att skräddarsy systemet efter ditt företags behov. Har du inte funktionen skapar vi den, gillar du inte layouten ändrar vi den.