Dokument

Säker lagring med full spårbarhet

 

Dokiv erbjuder smidig och säker lagring i molnet för alla typer av dokument. All information är centralt lagrad och är aldrig låst till en specifik person. Allt blir tillgängligt för alla med rättigheter till dokumenten i realtid. Du betalar endast för det lagringsutrymme du använder. Genom att använda Dokiv skapar du trygghet och transparens för alla inblandade då Dokiv loggar alla aktiviteter med tid och datum. Dokiv kan enkelt påvisa vem som gjort vad och vid vilken tidpunkt, genom att spara e-mail och IP-adresser. Av säkerhetsskäl för Dokiv en audit-log.

Digitala publikationer med versionshantering

För snyggare delning av PDF-filer har Dokiv en enklare PDF visare i html som visar dokumenten sida per sida. Du bläddra enkelt fram och tillbaka mellan sidorna. Ett snyggare, enklare och mycket mer uppskattat sätt att ta del av dokument. Även här tar Dokiv hand om versionshanteringen. Den senast uppladdade filen är den som blir synlig. Klicka på bilderna nedan för att se några exempel.

^2571C24E0D24C1318F8EB9CEA409C3D6A789F5091A41E54FC6^pimgpsh_fullsize_distr  ^62815D2D189EA47832A7D2A431F6A2B29FE81BA2CE255937C0^pimgpsh_fullsize_distr  ^CCB00E2DBCC2148843314196B6895B62EE716017BEF02A28C6^pimgpsh_fullsize_distr

 

Dokument- & Filhantering

Genom att arbeta med ett centralt nav för alla digitala filer kan du och ditt företag göra stora tidsbesparingar samt att ni kan arbeta smartare och snabbare med kommunikationen. Med Dokiv kan medlemmar komma åt viktiga filer – vart som helst, när som helst. Dokiv hanterar unikt anpassad information efter ditt företags behov där alla aktiviteter loggas och stämplas med tid och datum. Det gör att du enkelt kan påvisa vem som gjort vad och vid vilken tidpunkt.

Textfiler, bildfiler eller filmer på upp till 2 GB kan lagras i systemet och kan enkelt distribueras ut i realtid, helt utan begränsning. Med Dokivs avancerade sökfunktion hittas vilket dokument som helst med bara några få sökord eller filter.

 

Effektivare samarbete

För ett effektivare samarbete med dokument och filer skickar Dokiv automatiskt mejl när en uppdatering eller ändring har gjorts, till alla användare som bevakar dokumentet.

Med Dokivs versionshantering kan du vara säker på att du alltid har den senaste informationen tillgänglig. Du laddar upp filen sedan håller systemet koll på vilken som är den senaste versionen. Du behöver inte längre leta eller oroa dig för ändringar. Dokiv visar alltid den senaste versionen och kan enkelt påvisa när filen laddades upp, vem som laddat ner eller ändrat filen.

Masterfil är en mer avancerad hantering där användaren måste checka in och ut filen. Med det menas att filen är låst till användaren som laddat ner filen tills det att användaren laddat upp den på nytt.

 

Dela och åtkomst i grupper

Med Dokiv skapar du enkelt olika album för alla typer av filer. Att skapa en portal med olika album för pressbilder, interna bilder eller filmer är ett bra sätt att få en samlad översikt av allt bildmaterial. Varför inte skapa en portal som alla återförsäljare är kopplade till? Då kan de själva logga in och ladda ned de bilder eller material som de behöver.

Idag används en mängd olika mindre system såsom ftp-lösningar eller riktigt stora webbaserade systemlösningar. I Dokiv får ni allt på en gång.

 ^91A16C96D35B7F1927BBF08CE2AA9ACD3F87FEEA569F736F33^pimgpsh_fullsize_distr

Portal, intranät och formulär hantering

Samarbeten med kunder, medlemmar och extrena partners kan vara svårt, därför erbjuder vi dig den ultimata lösningen för kommunikation och samarbete utöver fil- och dokumenthanteringen. Detta genom unikt anpassade startsidor för dina kunder, medlemmar, återförsäljare m.fl.

Läs mer om Dokivs portaler och intranät.

För enkel insamling av information från partners, kunder eller medlemmar kan Dokivs formulär vara till stor hjälp. Du får full statistik på alla svaren som kommer in vilket sparar värdefull tid vid beslutsfattning.

Läs mer om Dokivs formulär.